banner
2015-Volkswagen-Passat-GTE-03

Volkswagen Passat: Technologische highlights

5734

Verschillende veiligheidssystemen

Area View: Vier cameraís zorgen er voor dat u in vogelperspectief en over 360° ziet wat er zich omheen uw Passat bevindt.

Park Assist: Het Park Assist helpt u niet enkel bij het parallel parkeren maar ook als u kiest om vooruit te parkeren in een plaats dwars op de rijrichting.

Trailer Assist: Trailer Assist is een absolute primeur waarbij u met stuurbewegingen wordt bijgestaan om achteruit met een aanhangwagen te manoeuvreren.

Side Assist met uitparkeerhulp: Side Assist is een verfijnd systeem dat andere weggebruikers in de dode hoek van uw gezichtsveld opspoort. Met de uitparkeerhulp wordt u verwittigd als een ander voertuig aankomt bij het achteruit verlaten van een dwarse parkeerplaats. In een tweede fase en bij aanhoudend dreigend gevaar zal uw Passat automatisch remmen.

File assistent: Met de file assistent wordt de rijstrookbewaking gecombineerd met de actieve cruise control. Automatisch stoppen en weer vertrekken in defile wordt mogelijk en tegelijk blijft uw Passat in de rijstrook.

Front assist met noodremfunctie voor de stad: Dit systeem werkt tot 65 km/u en maakt gebruik van zowel een radar als een camera waardoor niet enkel voertuigen maar ook voetgangers worden herkend. Bij dreigend gevaar wordt u gewaarschuwd. Als u tetraag reageert,dan zal de Passat automatisch stoppen.


DIE 136 VW Passat TransparantLichter en zuiniger

Door gebruik te maken van alternatieve materialen, zoals aluminium, zet de nieuwe Passat gemiddeld 85 kilogram minder op de weegschaal dan zijn voorganger. Een verdere verfijning van de motoren, de regeneratie van energie en de introductie van het stop-startsysteem op alle versies maken dat u tot 20% minder brandstof verbruikt.


Passat_GTE_09GTE: performante plug-in-hybride

Alvast een primeur is dat de Passat niet enkel verkrijgbaar is met toonaangevende benzine- en dieselmotoren. Voor het eerst zal de Passat ook beschikbaar zijn als een GTE of een plug-in-hybride. De lithium-ion-batterij die u via het net kan opladen, geeft u de mogelijkheid om tot 50 kilometer vol elektrisch te rijden. Dat zal u zeker weten te appreciëren in druk verkeer en een stedelijke omgeving waar u emissievrij kunt rijden. De elektromotor werkt in combinatie met een 1.4 TSI-benzinemotor. Met een systeemvermogen van 211 pk kunt u rekenen op magistrale prestaties terwijl de CO2-uitstoot beperkt blijft tot een luttele 35 g/km.


Der neue Volkswagen Passat

Markante achterlichten voor uw Passat

Bij alle Passats zijn de achterlichten uit leds opgebouwd. Dit type achterlichten, dat bij de Comfortline op de optielijst staat maar standaard is op de Highline-versie, valt in de eerste plaats op door een uitgesproken lichtsignatuur. Dat vindt u enkel bij de nieuwe Passat!


Der neue Volkswagen Passat und Passat VariantKoplampen met leds geven u beter zicht

De Passat is de eerste Volkswagen die kan worden uitgerust met led-koplampen en led-dagrijlichten. Het systeem beschikt ook over een dynamische bochtverlichting.


VW Passat dash detail

Active Info Display

De Passat pakt uit met een virtuele tellerpartij in combinatie met een centraal geplaatst infodisplay dat zijn weergave aanpast naargelang de functie die u kiest. Als optie kunt u kiezen voor een head-updisplay dat cruciale data recht voor u projecteert.


Der neue Volkswagen Passat VariantRijhulpmiddelen tot uw dienst

De Passat zal u zeker verrassen met zijn uitgebreide reeks rijhulpmiddelen die uw veiligheid op de weg een nieuwe dimensie geven. Naast de vermoeidheidsdetectie en de automatische bandenspannningscontrole zijn er nog een hele reeks andere systemen die tot uw dienst staan.


Article Tags: ·