banner
cramet_Dieteren3

NFM Cramet schakelt over op plug-inhybriden

317

NFM Cramet uit Kruishoutem kiest resoluut voor plug-inhybriden. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in de recuperatie, de recyclage en het opnieuw industrieel bruikbaar maken van zink heeft negen GTE’s in ontvangst genomen bij de garage Vergotte in Waregem.

Het gaat om zes Passats Variant en drie Golfs. Jean Gouverneyre, managing director van NFM Cramet, noemt het een bewuste keuze: “Als B2B-bedrijf zijn wij actief bezig in de recyclage. Duurzaamheid staat bovenaan onze prioriteitenlijst en we willen die filosofie ook doortrekken tot in de samenstelling van ons wagenpark. Deze GTE’s staan garant voor een lage CO2-uitstoot en ook de emissie van kwalijke gassen is beperkt.” Volgens Gouverneyre laten de GTE’s toe dat de gebruikers, die allen in een straal van 30 kilometer van het bedrijf wonen, elektrisch naar en van het werk rijden. De auto’s kunnen ofwel thuis of op het bedrijf worden opgeladen. Door de verbrandingsmotor is het ook mogelijk dat de auto’s voor langere afstanden worden gebruikt. De auto’s zullen jaarlijks dertigduizend tot zestigduizend kilometer rijden. Gouverneyre benadrukt dat de GTE’s belangrijk zijn voor het imago van het bedrijf. Bijkomende bonus is het fiscale voordeel die deze plug-inhybriden opleveren. Ook de keuze voor Volkswagen is niet toevallig. NFM Cramet had in het verleden al positieve ervaringen met Volkswagen en de garage Vergotte. “Ook willen we bij NFM Cramet bewust kiezen voor Europese producten,” aldus Gouverneyre.

 

cramet_Dieteren2Tony Vergotte (foto rechts), directeur van het Volkswagen dealership in Waregem, overhandigt de sleutels aan Jean Gouverneyre (foto links), managing director van NFM Cramet.