banner
Ouverture Intys

Intys Consulting: Vlootexpansie met Volkswagen Golf

2691

Equipe Intys

Medewerkers van Intys Consulting kregen eind oktober in het Volkswagen Contact Center van Kortenberg de sleutel van hun nieuwe Volkswagen Golf overhandigd.

In aanwezigheid van Intys medewerkers die er die dag hun firmawagen kwamen ophalen, kreeg Katrien De Both, Finance & Administration Manager bij Intys Consulting de symbolische sleutel overhandigd. De Intys-vloot is inmiddels uitgegroeid tot 110 eenheden en daarin blijft het Volkswagen/Audi-aandeel opmerkelijk.  Het frequent opduikende Volkswagen-en Audi-embleem kadert in de traditie van een goede samenwerking tussen D’Ieteren en Intys.

Intys Consulting heeft vestigingen in Brussel, Parijs, Dublin en Luxemburg. Naast adviesverlening in uiteenlopende vakdomeinen en industrieën, biedt Intys duurzame oplossingen aan op het gebied van financieel management, risicobeheer, supply chain & aankoop activiteiten, process en project beheer.

Philippe Metz, Managing Partner, en Gregory Andries, partner bij Intys Consulting verklaren waarom in dit geval voor de Volkswagen Golf werd gekozen: – “Wij zijn adviesverleners en onze dagelijkse missie bestaat erin een continue kwalitatieve service aan te bieden. Dat vraagt van onze medewerkers een flexibele maar gegarandeerde mobiliteit. Voor hen is de bedrijfswagen dan ook een onmisbaar werkinstrument dat altijd paraat moet staan en bovendien het kwalitatieve visitekaartje van onze onderneming moet zijn. Onze samenwerking met D’Ieteren en onze praktijkervaring met de Audi en Volkswagen-producten, leren dat de auto’s die D’Ieteren ons voorstelt, corresponderen met het imago dat we naar klant en buitenwereld van Intys Consulting willen uitstralen. We zijn van mening dat karakteristieken van de Golf perfect passen binnen dat plaatje.”

Intys_0903 Intys_0900 Intys_0895 Intys_0894 Intys_0893


Article Tags: · · ·