banner
Photo by www.dennisnoten.com

Horeca Van Zon neemt 42 Caddy’s in dienst

1176

Halfweg mei heeft Horeca Van Zon maar liefst 42 Volkswagen Caddy’s in dienst genomen. De levering gebeurde bij Groep Delorge in Lommel. Daarmee werd een belangrijk partnership gesmeed tussen de twee bedrijven. De vloot nieuwe voertuigen is belangrijk voor de service die Horeca Van Zon levert aan zijn klanten.

Bij Horeca Van Zon gaan ze er prat op een familiebedrijf te zijn dat zich inzet voor de horeca. Het begon allemaal in 1964. De huidige zaakvoerster is Marion Van Zon. Ondertussen telt het bedrijf vier vestigingen. De hoofdzetel en het distributiecentrum bevinden zich Hamont. Daarnaast zijn er nog winkels in Beerse, Beringen en Kampenhout. De groei en het succes van Horeca Van Zon zijn te danken aan een bijzondere service en een wijd assortiment van producten met meer dan 30.000 artikelen op voorraad.

 

Alles voor de horeca

Met zijn producten en service richt Horeca Van Zon zich als groothandel tot de horeca. Het aanbod is bijzonder ruim en gaat van versproducten en dranken tot onderhoudsproducten, keukentoestellen, bestekken en porselein. Daarnaast worden regelmatig demo’s gegeven waardoor horeca-uitbaters nieuwe ideeën in hun zaak kunnen introduceren.

 

Tijd winnen

Horeca-uitbaters willen kwaliteit tegen een billijke prijs. Maar er is meer. Ze willen een ruime keuze zodat ze hun aankopen op één plaats kunnen doen. Dat spaart tijd. Horeca-uitbaters zitten inderdaad vaak onder tijdsdruk  en moeten soms snel kunnen bevoorraad worden. Het is precies op die noden dat Horeca Van Zon zijn servicepakket heeft uitgebouwd.

 

Service op maat

De Cash & Carry vestigingen zijn vlot bereikbaar, beschikken over een ruime parking en zijn 7 op 7 open. Horeca-uitbaters met weinig tijd kunnen tot 45 minuten op voorhand een bestelling online doorgeven en dan ophalen.

Horeca Van Zon kan ook zorgen voor wekelijkse bestellingen aan huis en dit gratis van maandag tot vrijdag.  Ook expres bestellingen zijn mogelijk en komen goed van pas als een horeca-uitbater onverwacht met een lage voorraad van een of meerder producten komt te zitten. De expres bestellingen gebeuren online en nog de zelfde dag wordt geleverd en dat het hele jaar door elke dag, ook op zon- en feestdagen tot 12u ‘s middags.

 

Snel geleverd

Het is duidelijk dat Horeca Van Zon voor zijn service van snel en efficiënt leveren afhankelijk is van een vloot betrouwbare voertuigen. Daarom viel de keuze op de Volkswagen Caddy die een uitstekende reputatie geniet qua betrouwbaarheid, verbruik en gebruiksgemak. De vloot nieuwe Caddy’s bestaat uit Vans en Maxi-modellen met dubbele cabine. Groep Delorge speelt een cruciale rol om de vloot met Caddy’s operationeel te houden.

 

Van links naar rechts: Marion Van Zon (Zaakvoerster Horeca Van Zon), Benny Vandijck (Groep Delorge) en Bart Van Vlierden (Groep Delorge)

Van links naar rechts: Marion Van Zon (Zaakvoerster Horeca Van Zon), Benny Vandijck (Groep Delorge) en Bart Van Vlierden (Groep Delorge)