banner
Laadpaal BorneRecharge 4

Electric D’Ieteren Solutions, een all-in-one-oplossing voor elektrisch laden

402

De Volkswagen-groep investeert zwaar in de motoren van de toekomst, waaronder elektrische en plug-in hybride aandrijflijnen. Om de overstap te vergemakkelijken naar deze nieuwe modellen waarvan de verkoopcijfers maar blijven groeien, brengt D’Ieteren Auto een compleet pakket van intelligente oplossingen op de markt voor herladen en energie. Dat is zowel bedoeld voor particulieren als voor professionele klanten en heet Electric D’Ieteren Solutions.

Concreet bestaat het aanbod van EDI (Electric D’Ieteren Solutions) uit laadpalen voor thuis en op het werk in combinatie met een kaart waarmee je kan laden aan 100.000 openbare laadstations in 25 landen van de Europese Unie.

Laadpaal borneRecharge 1Om compatibel te zijn met alle op de markt verkrijgbare modellen en met alle elektrische installaties biedt EDI verschillende soorten een- of driefasige laadpalen aan. EDI neemt bovendien de audit van de elektrische installatie op zich, net zoals de plaatsing van de paal via zijn partners, het onderhoud ervan, dag en nacht bijstand en de certificatie via een erkende controle-instantie.

Electric D’Ieteren Solutions biedt ook split-billing of gesplitste facturen aan. De kosten voor het thuisladen worden geregistreerd en doorgerekend aan de werkgever zodat de werknemer die voor de elektrische auto heeft gekozen daar niets voor moet betalen.

Het systeem is gekoppeld aan een smartphone-app die live informatie geeft over de beschikbaarheid van laadstations, hun laadvermogen en de prijzen.

Volkswagen D’Ieteren Finance biedt trouwens financieringsmogelijkheden voor deze EDI-oplossingen.

Voor meer informatie kan je terecht op de specifieke website www.e-di.be/nl/

Pictos NL