banner
Jef Van den Branden

Dielens & Van Bosstraeten geniet een ongeëvenaarde service bij Fleet Group Antwerpen – Mechelen

556

Maandag 28 september was een bijzondere dag voor accountancykantoor Dielens & Van Bosstraeten uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver én Fleet Group Antwerpen - Mechelen. DVB werd feestelijk ontvangen in de Volkswagen concessie ACK te Kontich, waar 20 gloednieuwe Volkswagen GOLF stonden te wachten. “Op basis van de noden van DVB kon ik het ideale fleetpakket samenstellen”, vertelt Emy Belis, Business Relations Manager bij Fleet Group Antwerpen-Mechelen. “Zowel het wagenpark als de aantrekkelijke rentingformule is een perfecte match voor het team van DVB.”

In februari 2020 hakte Dielens & Van Bosstraeten de knoop door. Een bestelling voor 20 Volkswagen GOLF werd geplaatst en het aftellen kon beginnen. “Na een drietal gesprekken kwamen we tot een aantrekkelijk en budgetvriendelijk resultaat. Dit wagenpark is  precies wat DVB nodig heeft. Het team is jong en zeer dynamisch, dus een aantrekkelijke en goed uitgeruste GOLF is precies wat deze doelgroep bekoort. Gecombineerd met de aantrekkelijke renting op ons Volkswagengamma, is dit een echte home-run voor DVB”, vertelt Emy Belis.

Persoonlijk en op maat

Jef Van den Branden 3“Gezien de coronacrisis enige impact had op onze productiecapaciteit, liet de uitlevering van de 20 Volkswagen GOLF iets langer op zich wachten dan initieel verwacht. Altijd jammer natuurlijk, maar we konden steeds op het begrip van DVB rekenen. Tijdens het wachten hielden we voldoende contact en gaf ik regelmatig een update.”

Op 28 september werd het team van Dielens & Van Bosstraeten verwelkomd in ACK te Kontich. “We hebben er samen een onvergetelijke ervaring van gemaakt. De showroom van ACK werd ontruimd om plaats te maken voor de gloednieuwe wagens. Elke auto kreeg een gepersonaliseerd naamkaartje en er werd gezorgd voor een leuke attentie voor de trotse bestuurders. Het team van DVB was in de wolken!”

Onvergetelijke samenwerking

Jef Van den Branden 2Een wagenpark analyseren en samenstellen, perfect volgens de behoeftes van jouw onderneming, is geen eenvoudige opdracht. “Maar wél voor Fleet Group Antwerpen-Mechelen”, besluit Emy. “Onze kracht ligt in de jarenlange verkoopervaring van onze mensen en onze klantgerichte aanpak. Ik ben al 30 jaar actief in deze sector en dat geeft je feeling met de leefwereld van de klant. Een betrouwbaar, jong en fris model zoals de Volkswagen GOLF past perfect bij het team van DVB. Het werd een samenwerking waar beide partijen ongetwijfeld tevreden aan zullen terugdenken.”

Wenst u contact met Fleet Group Antwerpen – Mechelen voor een vrijblijvende analyse of TCO-calculatie op maat? Contacteer dan één van de Fleet Coördinatoren, Tatiana Stappers (0472 08 11 24) of Ilona van den Diepstraten (0472 07 01 02) of stuur een mail naar info@am-fleet.be.