banner
WDAD162_BUSLOT22

Buslot Lokeren realiseert grootste levering voertuigen op CNG ooit!

862

Voor 17 werknemers van DCI IT stond 1 september een beetje in het teken van het leergierige terug naar school gevoel. De 5 volgende jaren zullen ze immers allemaal op samengedrukt aardgas (CNG) rijden.

De zaakvoerder van DCI, dat in Sint-Niklaas gevestigd is en gespecialiseerd is in IT (informaticatechnologie), had bij het begin van het nieuwe werkjaar een mooi cadeau voor 17 van zijn werknemers: namelijk 17 gloednieuwe auto’s van D’Ieteren op aardgas. Vandaar dat op 1 september laatstleden in de concessie van Buslot in Lokeren 17 voertuigen, waaronder 1 Audi A5 Sportback g-tron, 6 Audi A4 Avant g-tron, 7 Volkswagen Golf Variant 1.4 TGI en 3 Volkswagen Caddy 1.4 TGI op hun nieuwe eigenaars stonden te wachten. DCI IT koos voor een financiële renting via Volkswagen D’Ieteren Finance en dat voor een duur van 5 jaar.

Een knappe opmars

Dat DCI IT voor de Volkswagen Groep koos, is uiteraard te danken aan de kwaliteit van de voertuigen, maar vooral ook aan de knappe autonomie (tussen 400 en 860 km al naargelang het model) die CNG te bieden heeft. D’Ieteren, dat ter plaatse vertegenwoordigd werd door Jens Van Humbeeck, is ervan overtuigd dat de alternatieven voor diesel en benzine zich meer en meer zullen ontwikkelen: “En wij geloven daar enorm in. Zoals dit wagenpark, dat uitsluitend uit voertuigen die op CNG rijden bestaat en dat bovendien door één partner, de concessie Buslot, geleverd wordt, bewijst.”

We herinneren er trouwens nog even aan dat de Volkswagen Groep zich ertoe geëngageerd heeft om tegen 2025 een miljoen voertuigen op gas op de Duitse wegen te zeggen en dat in overeenstemming met de politiek van de groep om de uitstoot van CO2 en fijn stof te verminderen.