banner
Foto 1 X2O en Overstock

16 Octavia’s voor X2O en Overstock

624

De Legio Group is niet meteen bekend bij het groot publiek. Dat verandert als je weet dat deze retailgroep de labels X2O en Overstock vertegenwoordigt. Voor zijn twee bedrijven heeft de Legio Group net 16 Octavia’s in ontvangst genomen bij MIG Motors in Aalter.

De Legio Groep, die pas in 2004 is opgestart, heeft een snelle groei gekend en  heeft dat te danken aan de twee bedrijven die het in portefeuille heeft. X2O profileert zich als een badkamerspecialist en vertegenwoordigt een hele reeks bekende merken. Momenteel telt X20 in België 23 winkels.

Overstock bestaat uit twee delen. Overstock Garden, met 25 verkooppunten, spitst zich toe op tuinmeubelen terwijl Overstock Home, met 13 verkooppunten, zich specialiseert in meubelen en toebehoren voor de inrichting van interieurs. Zowel X2O als Overstock richt zich in de eerste plaats tot de particuliere markt.

 

16 van 30 Octavia’s

De Legio Groep is ontstaan in Oostkamp maar is sedert kort gevestigd in Gent. Voor zijn totale activiteiten heeft de groep een vloot van 140 wagens. Het spreekt vanzelf dat het wagenpark regelmatig moet vernieuwd en uitgebreid worden. Het is in die context dat 30 nieuwe Skoda’s Octavia Combi zijn besteld. Daarvan werden eind juni de eerste 16 exemplaren in ontvangst genomen bij MIG Motors in Aalter. Ter plaatse kregen de gebruikers uitleg over de car policy door hun HR-verantwoordelijke. Voor X2O was dat Ashley Degryse en voor Overstock Elke Van De Walle. Het team van MIG Motors, onder leiding van Laurenzo Maeyens en Tom Librecht, gaf praktische toelichting bij de Octavia’s.

 

Traditie

Volgens Elke Van De Walle heeft de Legio Groep een traditie om te kiezen voor voertuigen uit de Volkswagen Groep. Deze keer viel de keuze op de Skoda Octavia Combi: “De auto’s die vandaag in ontvangst worden genomen zijn bedoeld voor de shopmanagers. Daarmee is hun auto als het ware een rijdend visitekaartje. De zwarte kleur is stijlvol, past goed bij het uiterlijk van de auto’s en is een geschikte achtergrond voor de belettering. De Octavia Combi is ook een heel ruime auto. Bovendien vertegenwoordigt hij een gunstige verhouding tussen kwaliteit en prijs. Qua inruilwaarde scoort hij goed waardoor de leaseprijs meevalt. Wij kozen voor de fiscaal vriendelijke 1.0 TSI die ondanks zijn beperkte cilinderinhoud over 115 pk sterk is en standaard zes versnellingen meekrijgt.”